logo Dienstenhuis

Dienstenthuis

Een volledige invulling van hun ICT behoeften.

logo Dienstenhuis

Dienstenthuis

Dienstenthuis is een bedrijf gespecialiseerd in het aanbieden van huishoudelijke hulp via dienstencheques. Op 15 jaar tijd zijn zij erin geslaagd om vanuit onze verschillende Antwerpse vestigingen, dagelijks meer dan 2000 huishoudhulpen tewerk te stellen.

kabels

Met ITxx kiest Dienstenthuis resoluut de kaart van cloud. De gehele infrastructuur is ondergebracht bij ITxx. Dankzij de mogelijkheden van Private Cloud kan Dienstenthuis haar dagdagelijkse taken efficiënt en vanop eender welke werkplek uitvoeren.

Dienstenthuis werkt vandaag met enkele grote frontoffice applicaties, allemaal gehost bij ITxx. Voor alle vragen kan zij terecht bij onze service desk. De end-user support, controle op infrastructuur, configuratie van Cloud Telefonie en rapporteringen en analyses behoren tot de taken die Dienstenthuis al meer dan 10 jaar toevertrouwt aan ITxx.

ITxx en Dienstenthuis delen dezelfde waarden van kwaliteit, integriteit, passie en efficiëntie. ITxx is meer dan een ICT leverancier. Koen Umans, verantwoordelijk voor Dienstenthuis Antwerpen: “ITxx is een partner die steeds met ons meedenkt en waarmee we een relatie van wederzijds respect en vertrouwen hebben.”

Dezelfde mening heeft Tim Klaassen, verantwoordelijke voor Dienstenthuis Turnhout: “Door de jarenlange samenwerking weten we perfect wat we aan elkaar hebben en is er groot vertrouwen in de samenwerking, de prijzenpolitiek, de prioriteiten.”

Cloud

Flexibel werken waar en wanneer het jou uitkomt. Onze clouddiensten houden jouw data en applicaties altijd binnen handbereik.