Talentus

Talentus

Cloud oplossing op maat

Talentus

Talentus specialiseert zich in de werving en selectie van vaste en tijdelijke medewerkers.

Talentus specialiseert zich in de werving en selectie van vaste en tijdelijke medewerkers. Dankzij de expertise en de vaardigheden van onze recruiters selecteren zij de juiste kandidaat rekening houdend met de behoeften van de klant. Talentus zoekt steeds het meest relevante talent, dit zijn zowel young potentials als ervaren managers.

afbeelding case2

Talentus is een bedrijf continu in volle groei. Om deze groei optimaal te kunnen verderzetten is er een ICT infrastructuur nodig die klaar is om deze groei te ondersteunen en mogelijk te maken.

Dankzij de modulaire opbouw van de diensten van ITxx kan Talentus snel schakelen in capaciteit, flexibiliteit en de mogelijkheid om uit te breiden. Door het beheer volledig in handen te geven van ITxx heeft Talentus een betrouwbare partner met dezelfde ambitie en zin in plezier.

Talentus gelooft net zoals ons voor 100% in Cloud. Dit geeft haar medewerkers een wereld van mogelijkheden en zelf de keuze om hun werkplek efficiënt in te richten en te gebruiken.

Dankzij onze nauwe samenwerking en betrokkenheid is ITxx geen leverancier van Talentus maar een stuk van het team. Dixit Pieter Van Hemele, CEO van Talentus: “Als je het aan mij vraagt: dan zijn ze gewoon een onderdeel van onze ploeg.”