afbeelding infrastructuur

ICT infrastructuur

ICT infrastructuur: stabiel, snel en betrouwbaar

afbeelding infrastructuur

Wist je dat je ICT infrastructuur het kloppende hart is van je organisatie? Een infrastructuur bestaat onder andere uit werkplekken, netwerken, internetverbindingen, back-ups en telefonie. Het geheel aan hardware, software en processen moet stabiel, snel en betrouwbaar zijn.

Als klant kan je er blind op vertrouwen dat alles werkt zoals het hoort. Altijd een snelle internetverbinding. Altijd een goede back-up achter de hand. Zo blijft je organisatie draaien met onze hulp.

Expertise

ITxx voorziet je organisatie van een betrouwbare en optimaal presterende ICT infrastructuur waar je op kunt bouwen. Van werkplekken voor je medewerkers met bijbehorende laptops en applicaties, tot bekabeling, printers, beveiliging en routers.

De juiste ICT infrastructuur is het fundament van je organisatie:

  • Cloud-oplossingen
  • Hardware-oplossingen
  • Infrastructuur en partners

Aanpak

Bij Itxx weten we als geen ander hoe onmisbaar een betrouwbare ICT omgeving is. Je wilt dat je medewerkers effectief en efficiënt hun werk kunnen doen. Op kantoor, thuis of bij de klant. Daar staan we je graag in bij. Wij zorgen voor de ICT, zodat jij kunt doen waar je goed in bent: ondernemen.

ICT infrastructuur

Met een betrouwbare ICT infrastructuur op maat is je bedrijf 24/7 online. Vanaf elke werkplek en elk apparaat.