afbeelding ICT services

ICT Services

Zorgeloos werken dankzij configuratie, beheer en support op maat

afbeelding ICT services

Automatisering is bijna onmisbaar geworden binnen organisaties, maar tegelijkertijd wordt ICT beheer steeds complexer. ICT systemen ontwikkelen zich aan een razend tempo, maar veel organisaties beschikken zelf niet over de nodige kennis. Geen nood: onze ‘interne ICT dienst op afstand’ staat voor je klaar!

Systeembeheer en -onderhoud kan gemakkelijker én persoonlijker. Wij laten ons niet leiden door mooie praatjes, maar gaan altijd op zoek naar de beste oplossing voor onze klanten. Ons team van specialisten neemt de zaken waar je zelf liever niet mee bezig bent uit handen. Jij beslist.

Expertise

Wij bieden alle vormen van ICT beheer: van ondersteuning op afroep tot een volledige service desk of het beschermen van gegevens en apparaten. Wil je de kwaliteit van ICT in je organisatie verbeteren? Een ICT audit en security check zijn ook onderdeel van onze dienstverlening.

Bepaal zelf welke mate van service het beste bij je bedrijf past:

  • ICT service desk
  • Audit
  • ICT Security
  • Training en opleiding

Aanpak

ITxx beheert je ICT omgeving op afstand of ter plekke. Voor welke vorm je ook kiest, dankzij onze persoonlijke benadering en betrokkenheid zijn we altijd dichtbij. We gaan proactief te werk om de continuïteit van je bedrijf te waarborgen. Zodat jij kan ondernemen zonder zorgen.

ICT Services

Ben je geen ICT expert? Wij nemen het graag van je over. Van support tot volledig beheer van je ICT omgeving.