afbeelding over ons pagina

Over ons

Klantvriendelijk en door technologie gepassioneerd

Ontzorgen zit in ons bloed. Als jouw ‘interne ICT dienst’ denken we mee over oplossingen op maat van je bedrijf. Zonder ingewikkelde terminologie, in gewone mensentaal. We nemen je ICT-zorgen uit handen, zodat jij kan doen waar je goed in bent.

Het team

ICT zonder zorgen voor de klant, dat is onze drijfveer

Technologie verandert in razendsnel tempo, maar de belofte aan onze klanten blijft altijd gelijk: zorgeloze ICT op maat.

Philippe

Philippe

Alles kan. Neen bestaat niet. Yes we can!

LinkedIn
Jappe

Jappe

De hard- en software optimaal laten draaien, daar ga ik voor!

LinkedIn
Joachim

Joachim

ICT en ondernemen zijn onafscheidelijk verbonden. Wij ICT, jij het ondernemen

LinkedIn
Jan

Jan

Een dag zonder uitdagingen is een dag niet geleefd. Met dit motto start ik elke dag.

LinkedIn
Maarten

Maarten

Ik bezorg je een optimale infrastructuur op je werkplek!

Kevin

Kevin

Hoe mijn dag eruit ziet? Heel leuk, puzzelen! Samen met potentiële klanten juist dat puzzelstukje vinden dat perfect past bij hun ICT behoeften.

LinkedIn
Benjamin

Benjamin

Een werkdag bij ITxx is nooit een saaie dag. Ik help graag klanten en collega's met hun vragen.

LinkedIn
Phil

Phil

De ontspannen werksfeer bij ITXX zorgt voor stressvrije werkdagen. Klanten merken dit ongetwijfeld in onze aanpak.

LinkedIn
Stefaan

Stefaan

ITxx geeft me de ruimte om bij te leren. Mijn kennis deel ik graag met de klanten.

Wat we doen

Optimale en budgetvriendelijke invulling van IT-behoeften

ITxx is inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met een uitgebreide klantenkring in verschillende branches, bestaande uit kleine en grote ondernemingen in België, Nederland en Luxemburg. We zetten onszelf in jouw schoenen en zoeken samen naar betrouwbare en budgetvriendelijke oplossingen.

Zo nemen we het beheer van je ICT servicedesk uit handen of helpen we bij het beschermen tegen virussen, malware en hacking. Nieuwe werkplek nodig? Of wil je juist een werkplek laten creëren in de cloud? No problem! Net als het aandragen van communicatieoplossingen als telefonie, VoIP en e-mail. ITxx neemt al je zorgen uit handen, zodat je bedrijf altijd én overal online is.

Klanten over ons

 • ITxx is a reliable IT partner with the right service-minded and proactive personnel. I would recommend them to any small to midsized company.

  David De Brouwer - Engibex
  Managing Director Engibex
 • WaW werkt heel graag met ITxx omwille van hun no-nonsense aanpak. Ze begrijpen onze business, ze maken de juiste interpretatie en vinden dan ook de beste oplossingen. Hun persoonlijke aanpak garandeert de beste service. 

  Ingrid Verduyn - WaW.Jobs
  CEO & mede oprichter WaW
 • Reeds sinds de opstart van Primahome is ITXX onze IT-partner. We kijken met grote tevredenheid terug op hun betrouwbare dienstverlening. Urgente zaken worden onmiddellijk aangepakt, installatie en vervanging van IT-materiaal wordt correct opgevolgd en er wordt steeds actief gezocht naar de beste oplossingen op maat van ons groeiend bedrijf. En dan is iedereen bij ITXX, van medewerker tot directie, nog eens vriendelijk ook. Topservice!

  Joanna Jablonowska - Primahome
  Afgevaardigd bestuurder Primahome
 • Dienstenthuis werkt al sinds haar ontstaan (2004) samen met ITxx voor haar ICT. Nog nooit is het in ons opgekomen om op zoek te gaan naar een andere leverancier. Want ITxx is meer dan een leverancier. Het is eerder een partner die steeds met ons meedenkt en waarmee we al die tijd in een relatie van wederzijds respect en vertrouwen gewerkt hebben. En dat vinden we bij Dienstenthuis heel erg belangrijk.

  Koen Umans - Dienstenthuis Antwerpen
  Dienstenthuis Antwerpen
 • Altijd paraat, hulpvaardig, toegankelijk, communicatie op niveau van de klant, dat is de beschrijving die onze mensen geven. Als je het aan mij vraagt: dan zijn ze gewoon een onderdeel van onze ploeg.
   

  Pieter Van Hemele - Talentus
  CEO Talentus

ITxx

Aai Ti iks iks

speaker

Dag ICT problemen: xx, kiss kiss, bye bye. Te weinig kennis of mankracht in huis? Geef je ICT omgeving in handen van experts: 'Aai Ti iks iks' oftewel ITxx. Dat zijn wij. Met ITxx zeg je dag tegen lastige IT-vraagstukken en hallo tegen zorgeloos werken!

Onze partners

logo Destiny
logo HP
Hewlett Packard Enterprise
logo Microsoft
Barracuda
Werken gemakkelijk maken

Op zoek naar experts die je adviseren en ondersteunen op ICT gebied? Samen bepalen we wat jij nodig hebt. Kom gerust eens lang voor een kop koffie en een babbel.